Internasjonal markedsføring er tidkrevende og kostbart. Nortrade øker din sannsynlighet for vekst i nye og eksisterende markeder

 


Som medlem av Den Norske Handelsportalen Nortrade.com blir din bedrift internasjonalt profilert gjennom en rekke kanaler. Du oppnår økt internasjonal synlighet, tilgjengelighet og tilstedeværelse. Nortrade er den eneste kanalen som samler norsk eksportnæring på ett sted. 

 

produktark


Nortrade.com er Norges største oversikt over eksportbedrifter. Portalen samler norsk eksportmarkedsføring på ett sted og brukes primært av utenlandske bedrifter som leter etter norske leverandører.

  • Grunnlagt av Norges eksportråd i 1996
  • Linket på norske ambassadesider
  • Tilstede på de største sektormessene i verden
  • 400.000 unike brukere fra over 200 land i året
Klikk på linkene under for å se hvordan du lettere kan bli funnet av internasjonale kunder.

 

Jørgen2

Last ned produktark
 

Nortrade flyer
Nortrade.com har et samarbeid med publikasjonsserien Norway Exports som bidrar til økt internasjonal synlighet samt mange andre fordeler. Les mer


logo litenSlik får du mest ut av ditt medlemskap

 

Nortrade Norway

Formidling av salgsutløsende leads til norske eksportører 

Trade Board legger utenlandske bedrifter inn handelsforespørsler som videresendes til norske bedrifter. For å øke antall forespørsler er Nortrade tilstede på internasjonale messer, konferanser og seminarer hvor potensiele kunder av norske bedrifter deltar. I tillegg er Nortrade meget godt optimalisert på søkemotorer samt omfattende lenking fra bedrifter, organisasjoner og Norske Ambassader.
 

Gratis registrering for eksportbedrifter

Nortrade skal til en hver tid være den komplette oversikten over norske eksportører. Dersom din bedrift ikke allerede er registrert på Nortrade kan det gjøres ved å sende organisasjonsnummer til nortrade@nortrade.com. Dette medfører ingen kostnader eller forpliktelser.


Som medlem blir du lettere funnet og bedre profilert

Portalen er finansiert av norske eksportører / medlemsbedrifter, og bidrar til en samlet internasjonal markedsføring av norske eksportbedrifter. Som betalende medlem av Nortrade får du en rekke fordeler. I korte trekk betyr det at du blir lettere funnet i søk, får vist mer informasjon og mottar internasjonale forespørsler. Basic Membership i Nortrade koster kr 2.900 pr år. Kontakt oss for mer informasjon.

 
”Siden Nortrade samler norsk eksportnæring på ett sted
med god profilering av Norge, gir det oss muligheten til å få
henvendelser fra bedrifter vi ikke nødvendigvis hadde kommet i kontakt med gjennom vår tradisjonelle markedsføring”.

-Erik-Inge Larsen, Daglig leder i Ice Fish AS


    

Enkel endring av firmaprofil 

 Medlemmer kan logge inn fra hovedsiden med sitt unike brukernavn og passord. Du kan selv gjøre endringer på dine opplysninger og oppdatere industrikoder. Generell bedriftsinformasjon blir automatisk oppdatert iht. Brønnøysundregistrene. Følgende informasjon kan oppdateres:

Nortrade Company Information

 • General company description

 • Business sectors, product groups & products and services
 • Industry codes (CPV)
 • Profile page with pictures and text
 • Direct link to contact person
 • News & press releases
 • Career vacancies
 • Videos
 • Trade marks
 • Export markets

 


Hvor mye er det verdt og få forespørsler rett i inn-boksen?
På bedriftsprofilen er det en "Submit request" knapp som sender forespørsler rett til bedriftens kontaktperson. For å unngå spam er ikke E-post adresse synlig. Når det legges inn "requests" på Trade Board sendes disse ut til medlemsbedrifter som leverer de produktene og tjenestene som etterspørres. Det er derfor viktig å oppdatere sine produkter og tjenester i portalen. 


Legg ut pressemeldinger og nyheter på Nortrade
Pressemeldinger og nyheter kan legges ut på Nortrade. Redaksjonen kvalitetssikrer og puliserer nyheten som vil ligge tilgjengelig på forsiden av portalen, i nyhetssøk, på sektorside og på bedriftsprofilen.


Legg ut stillingsannonser som retter seg inn mot høykvalifisert internasjonal arbeidskraft

Som medlem av Nortrade kan du legge ut stillingsannonser som både vil ligge ”Career” området i portalen og på bedriftens profilside.